Inloggen en wachtwoorden


Leerlingen


Portaal
Leerlingen kunnen hun wachtwoord wijzigen in het OLC (Open Leercentrum).
Kan je opeens niet meer inloggen op de KWC-site, dan is waarschijnlijk je wachtwoord verlopen. Je wachtwoord kan alleen op een schoolcomputer worden gewijzigd.
Voor problemen met het wachtwoord voor OpenEdu moeten de leerlingen contact opnemen met de heer Van Kan (kna@kwc-culemborg.nl).

SOMtoday app
Als je de app voor het eerst gaat gebruiken, kan je een apart wachtwoord aanvragen via https://kwc-elo.somtoday.nl - “Wachtwoord vergeten”. Je ontvangt dan een mail op het school e-mailaccount met verdere instructies.

De gebruikersnaam is altijd het leerlingnummer.

 
Ouders
 

Voor ons ouderportaal is de inlogprocedure als volgt.
U ontvangt zodra uw zoon of dochter is gestart op het KWC een mail met daarin een activatiecode voor het ouderportaal. Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam en moet uniek zijn. Het is dus niet mogelijk als er twee ouders/verzorgers zijn geregistreerd in ons leerlingadministratiesysteem bij beiden hetzelfde e-mailadres op te geven.
U kunt zelf uw e-mailadres wijzigen in het ouderportaal via Mijn SOM - Telefoon & e-mail.

Kunt u niet meer inloggen en werkt het ook niet als u kiest voor ‘Wachtwoord vergeten’, verwijder dan de geschiedenis en cookies.
Lukt het inloggen dan nog steeds niet, meld dit dan aan:
​leerlingenadministratie@kwc-culemborg.nl onder vermelding van uw naam, de
na(a)m(en) van uw kind(eren) en het te gebruiken e-mailadres. 

SOMtoday app
Als u de app voor het eerst gaat gebruiken, kunt u een apart wachtwoord aanvragen via https://kwc-elo.somtoday.nl  - “Wachtwoord vergeten”. U ontvangt dan een mail met verdere instructies.

De gebruikersnaam is altijd het e-mailadres.


Personeel


Kan je opeens niet meer inloggen op de KWC-site, dan is waarschijnlijk je wachtwoord verlopen. Je wachtwoord kan alleen op een schoolcomputer worden gewijzigd.