Huiswerkbegeleiding
Samenwerking tussen het Koningin Wilhelmina College Culemborg en juffrouwjulia

Het KWC Culemborg biedt samen met juffrouwjulia huiswerkbegeleiding en bijles aan. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen. 

Even voorstellen…Namens juffrouwjulia stel ik me graag aan u voor. Ik ben Erika Krabbendam en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de begeleiding vanuit juffrouwjulia. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken. 

Effectiever huiswerk maken 
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. juffrouwjulia helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Dit doen we met de Lyceo Leren Leren© methode; een methode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. 
Juffrouwjulia biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14:00 tot 17:30. Dagen en tijden uiteraard in overleg. 

Moeilijke vakken worden weer leuk met Bijles 
Naast huiswerkbegeleiding bieden wij ook één op één begeleiding aan in de vorm van bijles. Voor kinderen die moeite hebben met een specifiek schoolvak of achterlopen met de lesstof. Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van juffrouwjulia betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert. 

Begeleiding van juffrouwjulia in het kort
Bij juffrouwjulia is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan van aanpak, opgesteld aan de hand van de Studievaardigheden- en Motivatietest. Ook werken we samen met de school en hebben regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter.

We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is. 

Meer informatie? 
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij mij terecht. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06-30039143 en per e-mail via culemborg@juffrouwjulia.nl

Op juffrouwjulia.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over onder andere onze werkwijze en tarieven.

Klik hier voor meer informatie.