Huiswerkbegeleiding
Samenwerking tussen het Koningin Wilhelmina College Culemborg en juffrouwjulia
In samenwerking met Juffrouwjulia biedt het KWC de mogelijkheid aan om op school huiswerkbegeleiding en bijles te volgen. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en jaarlagen. Door de begeleiding van Juffrouwjulia kunnen we leerlingen ook na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof. Juffrouwjulia heeft nauw contact met alle mentoren en docenten op het KWC, begeleiders zijn daarom altijd goed op de hoogte van de situatie van elke leerling.

Even voorstellen…
Mijn naam is Amber Brouwer en ik ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de begeleiding van Juffrouwjulia. Ik ontmoet u graag tijdens één van de ouderavonden op school, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken.

Effectiever huiswerk maken
Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? De huiswerkbegeleiding van Juffrouwjulia kan hierbij helpen. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Dit doen we met de Lyceo Leren Leren©-methode die in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld is. Uw kind volgt de huiswerkbegeleiding gewoon op het KWC. De begeleiding wordt verzorgd door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren. Juffrouwjulia biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14:00 tot 17:30 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg. 

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Juffrouwjulia biedt één-op-één bijles aan op het KWC voor het vak waar de leerling net iets meer moeite mee heeft. Bijles bij Juffrouwjulia betekent: meer persoonlijke aandacht zodat uw kind zijn zelfvertrouwen vergroot en beter kan presteren. Een ervaren persoonlijke begeleider van Juffrouwjulia gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen, helemaal in zijn of haar eigen tempo. Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer bij met de rest van de klas.

Begeleiding van Juffrouwjulia in het kort
Bij Juffrouwjulia is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan van aanpak, opgesteld aan de hand van onze studievaardigheden- en motivatietest. Ook werken we samen met de school en hebben regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter.
We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is. 

Meer weten?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging of neem contact op met mij op 06-30039143 of amber@juffrouwjulia.nl.
Op Juffrouwjulia.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over onder andere onze werkwijze, diensten en tarieven van Juffrouwjulia.

Lyceo Extra
Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma biedt Lyceo dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat Lyceo nog meer doet? Kijk op Lyceo Extra.

Klik hier voor meer informatie